Leadgeneratie, contentmarketing en ROI bij B2B-marketing

Met onze Partners hebben we een zeer groot bereik binnen de IT markt.

Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen

Toegang tot de gehele IT markt in de Benelux

Marqit werkt samen met (internationale) partners om zodoende de gehele IT markt aan te kunnen spreken in de Benelux en daarbuiten. Daarnaast heeft Marqit haar partnernetwerk inmiddels weten uit te breiden richting andere professionele markten, waardoor Marqit nu ook een groot bereik heeft binnen de marketing en business management markt. Door deze partnerships biedt Marqit haar klanten de mogelijkheid om middels één platform hun totale doelgroep aan te spreken.

Hieronder vindt u een overzicht van ons partnernetwerk:

StepStone

Whitepaper Library StepStoneStepStone is één van de grootste carrièresites in Europa. StepStone helpt kandidaten en bedrijven om elkaar te vinden en wil op die manier de perfecte match realiseren. Hoe zij dit doen? Dankzij hun jarenlange ervaring en aandacht voor de behoeften van de klant, kunnen zij een unieke, op maat gemaakte en flexibele combinatie aanbieden van het juiste talent, de juiste tools en de juiste processen. Per maand bezoeken ongeveer 400.000 hogeropgeleide professionals (HBO+) de website van StepStone om vacatures te plaatsen of één of meerdere van de 1300 vacatures te bekijken. 
Bekijk de Marqit whitepaper library op StepStone.nl

 

Infosecurity.nl & Infosecurity.be

infosecurityInfosecurity Europe evenementen openen hun deuren voor duizenden kopers en verkopers in de Europese IT Security markt. Infosecurity Europe evenementen bieden informatie-updates en gratis educatieve forums aan over het aanpakken van security issues bij bedrijven en organisaties. Marqit heeft voor deze beurs de ExpoRoute ontwikkeld, een online matching module voor bezoekers en exposanten. 
Bezoek de website van Infosecurity.nl & Infosecurity.be

 

The Tooling Event Nederland & België

The Tooling Event is al jaren het grootste evenement op het gebied van IT Beheer, Service Management en IT infrastructuur in Nederland. Vanaf 2012 vindt The Tooling Event ook in België plaats. Marqit is organisator van dit evenement in Nederland én België en heeft daarnaast voor deze beurs ook de ExpoRoute ontwikkeld, een online matching module voor bezoekers en exposanten.
Bezoek de website van The Tooling Event Nederland & België

 

Sprout

Whitepaper Library SproutSprout is hét crossmediale platform voor succesvolle ondernemers die verder willen groeien. Het magazine en platform inspireren en informeren met ondernemersverhalen, nieuws, tips en vaardigheden. Het merk richt zich op midden- en kleinzakelijke bedrijven (5 – 50 medewerkers) en ervaren ondernemers (beslissers) met een HBO+ niveau. Met een oplage van 100.000 bereikt Sprout met het magazine 200.000 ondernemers. Daarnaast heeft de website Sprout.nl 75.000 unieke bezoekers en 250.000 pageviews per maand. De digitale nieuwsbrief wordt 3x per week verzonden naar 23.000 abonnees. 
Bekijk Sprout.nl

 

MT Management team

Whitepaper Library MT Management teamMT is een inspiratiebron voor Nederlandse managers, directieleden en eigenaren op het gebied van business & strategie, management, leiderschap en carrière & lifestyle. Met een oplage van 130.000 exemplaren bereikt het magazine MT iedere twee weken 260.000 zakelijke beslissers. Daarnaast trekt de website MT.nl 150.000 unieke bezoekers per maand en wordt er dagelijks een digitale nieuwsbrief verstuurd naar 35.000 abonnees. Management Team kent binnen de opinie-/ en managementbladen het hoogste bereik onder decision makers bij bedrijven met meer dan 10 werknemers en heeft het hoogste bereik in grotere organisaties (50-200+).
Bekijk de Marqit whitepaper library op Management team 

 

DatacenterWorks

DatacenterWorks Whitepaper LibraryDatacenterWorks richt zich als vaktijdschrift én website als enige volledig op de technische infrastructuur van computerruimtes en datacenters. Op onafhankelijke en journalistieke wijze informeren DatacenterWorks en de bijbehorende website DatacenterWorks.nl over alle ontwikkelingen die relevant zijn voor o.a. datacenter-managers, IT-managers, facilitair managers en adviseurs en consultants om de juiste producten, technieken en leveranciers te kunnen kiezen, investeringsbeslissingen voor te bereiden en te nemen, en projecten uit te voeren.
Bekijk de whitepaper library op DatacenterWorks.nl  

 

Blogit

Blogit is een blog gericht op IT gerelateerde onderwerpen. Het blog schrijft op onafhankelijke en deskundige wijze over ontwikkelingen rondom automatisering. Het bestaat uit een groep columnisten uit verscheidene vakgebieden. Zo maken professoren, maar ook programmeurs, journalisten en voorzitters van beroepsverenigingen deel uit van de groep columnisten.

Bekijk de whitepaper library op Blogit.nlDutch IT-channel  

Dutch IT-Channel informeert zijn lezers en volgers dagelijks over de laatste trends en ontwikkelingen in de IT-branche. Dit doen zij door middel van nieuws, achtergrondinformatie en onderzoek, maar ook het inzetten van social media. Ook verschaft het kennis over Channel Partners,  zoals bijvoorbeeld IT-dienstverleners, distributeurs, leveranciers en online retailers. Dit platform focust zich op de business rondom IT-oplossingen en de spelers die actief zijn op deze markt.  

Bekijk de whitepaper library op Dutchitchannel.nl

Controllers Magazine

TechTarget

TechTarget.comTechTarget (NASDAQ: TTGT) publiceert geïntegreerde media rondom campagnes van IT organisaties in de Verenigde Staten. Hiermee genereren zij leads binnen de Noord-Amerikaanse IT markt. Marqit en Techtarget hebben een exclusief partnership voor de Benelux.
Bezoek de website van TechTarget voor meer informatie

 

Storage Expo & Storage Expo BE

storage-expo.nlStorage Expo & Storage Expo BE zijn de beurzen voor de opslag van gegevens, informatie en content management. Storage Expo (BE) biedt u de gelegenheid om kennis te maken met een breed scala aan leveranciers en oplossingen. Marqit heeft voor deze beurs de ExpoRoute ontwikkeld, een online matching module voor bezoekers en exposanten.
Bezoek de website van Storage Expo & Storage Expo BE

 

Emerce

Emerce Whitepaper LibraryEmerce is een crossmediaal platform over online business, media en marketing. Emerce omschrijft haar eigen doelgroep als “e-minded” professionals: managers, ondernemers en hoogopgeleide professionals die voorop willen lopen op het gebied van e-business, marketing en internet en hier ook (budget)verantwoordelijk voor zijn. Emerce Magazine kent een oplage van 11.000 exemplaren. Daarnaast heeft de website Emerce.nl gemiddeld 115.000 unieke bezoekers en 600.000 pageviews per maand en is daardoor de meest bezochte website voor media, internet, marketing en e-business in Nederland.
Bekijk de whitepaper library op Emerce.nl

 

CloudWorks

CloudWorks whitepaper libraryCloudWorks.nu is de online aanvulling op het vaktijdschrift CloudWorks. Dit blad stelt zich ten doel IT-organisaties te informeren over de toepasbaarheid van Cloud Computing in de praktijk en over de ontwikkelingen op dit terrein. Hiermee krijgen decision makers en influencers een realistisch beeld van de nieuwste mogelijkheden en wordt onnodige drempelvrees weggenomen.
Bekijk de whitepaper library van CloudWorks

 

AppWorks

AppWorks Whitepaper LibraryHet vaktijdschrift AppWorks en de website AppWorks.nl informeren IT-managers, IT-architecten, hoofden van ontwikkel- en testafdelingen en projectleiders over alle voor hen relevante ontwikkelingen rond het ontwikkelen, testen, moderniseren, integreren en via internet of mobiele platformen ontsluiten van applicaties.
Bekijk de whitepaper library van AppWorks

 

Networkpro

Network Pro is hét vakblad dat zich richt op een moderne generatie IT-beheerders en -managers, die behoefte hebben aan praktisch toepasbare informatie over de producten en ontwikkelingen in de IT-markt van nu.

Bekijk de whitepaper library van Networkpro

 

Executive People

Executive-people.nl is een online community voor IT- en businessmanagers. Zij bieden nieuws uit de IT-sector, een wekelijkse nieuwsbrief, dossiers over vele onderwerpen, business-cases, interessante interviews met CEO's, netwerkevents en nog veel meer aan. Executive-people.nl brengt de markt dichterbij de gebruiker en vice versa.

Bekijk de whitepaper library van Executive-People.nl